Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 2-8 juli 2017

Vi vill passa på att hälsa er välkomna till vår turnering ”Stenungsunds Fotbollsfestival” som äger rum i Stenungsund 2-8 juli 2017.

Fotbollsfestivalen är en turnering som spelas under en härlig sommarvecka i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en turnering där alla matcher spelas på samma område som är som gjort för turneringar och med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa och ha kul med sina kompisar och glöm inte att ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA”!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med gångavstånd till festivalområdet eller hotell med kort bilavstånd.

Varje åldersklass spelas klart på två dagar, matcher ankomstdagen och fortsättningsmatcher/slutspel dag 2. 

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det finnas hoppborgar, uppblåsbara rutschkanor samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym fotbollsfestival premiäråret 2017 – den blir minnesvärd!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 2-8 juli 2017!

 


Mera information Anmälan

Nyheter

2017-05-02 22:32:59

Stenungsunds Fotbollsfestival anmäl ert lag NU!!

Hej Nu står det klart att det blir spel i följande klasser i årets första upplaga av Stenungsunds Fotbollsfestival. P10/11 (födda 2006 och senare) P12 (födda 2005 och senare) P13 (födda 2004 och senare) F13/14 (födda 2003 och senare) P16 (födda 2001 och senare) F17 (födda 2000 och senare) Då vi gärna fyller på med ännu fler lag i dessa klasser så har vi öppet anmälan till 31 MAJ. Anmäl er i dessa klasser så ses vi i Stenungsund i sommar Med vänlig hälsning Stenungsunds Fotbollsfestival

2017-03-31 15:48:56

O B S !! Förlängd anmälan Stenungsunds Fotbollsfestival

O B S !! Förlängning av anmälningstiden!! Vi förlänger anmälningstiden till söndag 16 april Passa på och anmäl er nu till Stenungsunds Fotbollsfestival på länken: http://teamplaycup.se/cup/… Det blir en grym vecka med boende i skolor, bad, grill & kiosk, matcher och aktivitetsområde på samma område! Just nu är det över 40 st lag som anmält sig men det finns plats till många fler att ta del av denna Festival:) Kampanj ANMÄLAN FR O M NU: - Anmäl 2 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 10% för lag två - Anmäl 3 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 20% för övriga lag - Anmäl 4 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 30% för övriga lag Välkomna!! //Stenungsunds Fotbollsfestival

2017-03-24 11:43:28

Bara en vecka kvar nu....

Hej Passa på att anmäl er till Fotbollsfestivalen, anmälningstiden går ut 31 mars. O B S !! Missa inte föreningsrabatten vi erbjuder: - Anmäl 2 st lag från samma förening och ni erhåller 10% i rabatt på anmälningsavgiften - Anmäl 3 st lag från samma förening och ni erhåller 20% i rabatt på anmälningsavgiften - Anmäl (minst( 4 st lag från samma förening och ni erhåller 30% i rabatt på anmälningsavgiften Välkomna till en rolig och välorganiserad turnering:)

Alla nyheter