Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 5-7 juli 2019

Vi vill passa på att hälsa er välkomna till vår turnering ”Stenungsunds Fotbollsfestival” som äger rum i Stenungsund 5-7 juli 2019.

Fotbollsfestivalen är en cup som spelas under en härlig sommarhelg i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en cup där alla matcher spelas på samma område och som är som gjort för cuper med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa, ha kul med sina kompisar och att umgås tillsammans som lag och förening!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med joggingavstånd till festivalområdet eller hotell/vandrarhem med kort bilavstånd.

Varje åldersklass spelas klart på tre dagar, matcher i två dagar och *lagaktivitet en dag.

*lagaktivitet ingår gratis för de boende lagen och kan köpas till för övriga lag

 

En dag per ålderskull är man "ledig" och i anmälnings och deltagaravgiften ingår en lagaktivitet denna dagen som Fotbollsfestivalen anordnar.

Exempel: klass F11 spelar matcher på fredag, har lagaktivitetsdag lördag och spelar matcher söndag igen.

En perfekt kombination av kul, teambuilding och massor av fotboll.

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det att finnas aktiviteter samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

 

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym Fotbollsfestival 2019 – den blir fantastisk!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 5-7 juli 2019!

 

P.S Till alla medföljande föräldrar och syskon kan vi erbjuda boende till Festivalpriser på vackra och prisbelönta Stenungsbaden Yacht Club med boende precis vid havet, och nära till Festivalområdet  


Mera information Anmälan

Nyheter

2018-12-12 12:39:34

Landskamp samtidigt som Fotbollsfestivalen

Vi har i år glädjen att kunna erbjuda våra lag att se en flicklandskamp lördag den 6 juli, samtidigt som Stenungsunds Fotbollsfestival pågår. Så passa på att anmäla er till Fotbollsfestivalen 2019 för en grym helg med matcher, landskamp och annat skoj nära havet:)